Samarbetspartners

Studentboet samarbetar med olika organisationer för att bättre kunna nå ut med vår verksamhet, men också för att underlätta bostadssökandet för studenterna i Uppsala. Fyra organisationer har vi ett extra tätt samarbete med, HUS, jagvillhabostad.nu, Qasa och Housing Anywhere. Vad dessa organisationer gör och hur de kan hjälpa dig i ditt bostadssökande alternativt i din bostadssituation i stort, kan du läsa om nedan.

HUS

Studentboet samarbetar med HUS, hyresgästföreningen Uppsala studentbostäder. HUS är en förening för dig som bor i studentbostad i Uppsala. De förhandlar din hyra och andra hyresvillkor om du är boende hos Studentstaden AB, Heimstaden AB, Rikshem AB, Majklockan AB och Stiftelsen Ultuna Studentbostäder. Om du inte bor hos någon av dessa bostadsaktörer kan du ändå få juridisk hjälp av HUS genom det samarbete som finns mellan HUS och Studentboet. Bor du hos något av företagen ovan kan du ta kontakt med HUS direkt, annars kan du vända dig till Studentboet för råd om hyror eller andra frågor som rör din bostad. 

Vill du veta med om HUS tipsar vi dig om att besöka deras hemsida. Vill du veta mer om samarbetet mellan HUS och Studentboet får du gärna ta kontakt med oss.

 

jagvillhabostad.nu

Studentboet samarbetar med jagvillhabostad.nu, en medlemsorganisation för unga vuxna som har tröttnat på bostadsbristen och vill göra något åt det. Vår samarbete har gått ut på att anordna gemensamma informationskampanjer och att sprida kunskap om olika frågor som är aktuella för studenter och unga vuxna. jagvillhabostad.nu har även olika innovationsprojekt på gång, såsom Villbo och SnabbaHus. Vill man veta mer kan man besöka deras hemsida. Vill du vet mer om samarbetet mellan jagvillhabostad.nu och Studentboet får du gärna ta kontakt med oss. 

 

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?