Hjälp vid terminsstart

Survival Tour - din guide i bostadsdjungeln

Under paraplyet Survival Tour inkluderar Studentboet en rad olika projekt som vi eller våra samarbetspartners anordnar inför terminsstarten för att underlätta bostadssökandet för studenterna. Våra samarbetspartners är Uppsala University Housing Office (UUHO), Hyresgästföreningen Uppsala Studentbostäder (HUS) och jagvillhabostad.nu. Inför terminsstart publiceras eventen i kalendariet nedan och även på våra Facebook-sidor Studentboet och Studentboet ads/annonser. Håll utkik, det kan löna sig! 

Akutboende

Under höstens terminsstart anordnar Studentboet akutboende för de studenter som ännu inte hittat någonstans att bo. Vi hyr bäddar på ett vandrarhem man kan anmäla sig till och boka till ett reducerat pris. I priset ingår frukost på vandrarhemmet, fri wifi, sängkläder och handduk. 

Akutboendet anordnas under en till två månader beroende på efterfrågan. Vill du ansöka om akutboende? Det gör du i formuläret under Akutboende. Formuläret aktiveras för anmälan inför varje hösttermin, det brukar ske i början av augusti. Aktiveringen meddelas även på våra Facebook och Instagram samt här på hemsidan. Har du frågor går det alltid att kontakta oss direkt. 

Logga in

Registrera

Genom att klicka på knappen godkänner du villkoren

Avbryt

Glömt?